dilluns, de febrer 15

MALLA XIII: Veïns del barri de Clarà i membres d’ABG lliuraran, avui dilluns, a l’Ajuntament de Torredembarra més de 200 signatures


Avui dilluns 15 de febrer, a les 12’30h, veïns del barri de Clarà i membres de l’Alternativa Baix Gaià entraran per el registre de l’ajuntament, les més de 200 signatures recollides al llarg la passada setmana, demanant que la zona verda de Malla XIII (Clarà) sigui respectada.

RECOLLIDA DE SIGNATURES
Els i les sotasignants volem manifestar el nostre rebuig a la modificació puntual del Pla General que converteix la zona verda de Malla XIII en zona d'equipaments. L'argument de l'Ajuntament de Torredembarra és la necessitat d'ubicar definitivament la nova escola, actualment instal·lada precàriament en un pàrquing proper a la zona esportiva. Considerem que eliminar la zona verda, qualsevol zona verda, és un frau per als ciutadans.

Compartim la necessitat d'ubicar definitivament la quarta escola, per poder oferir un servei de qualitat als estudiants, però considerem que aquesta nova instal·lació caldria ubicar-la en els espais d'equipaments que, per llei, disposen els diferents plans parcials del municipi, mai restant les zones verdes existents.

Demanem a l'ajuntament, i al conjunt de les formacions polítiques, l’esforç i consens suficient per buscar la ubicació de la quarta escola, respectant la zona verda de Malla XIII i qualsevol altra zona verda del municipi.