diumenge, de febrer 14

MALLA XIII: Publicat a Tarragona21.cat

Més de 200 signatures per salvar un espai verd a Torredembarra

Els promotors, veïns i membres d'ABG, les presentaran dilluns a l'ajuntament

Redacció 13 de febrer de 2010

Veïns del barri de Clarà i membres d’Alternativa Baix Gaià (ABG) lliuraran el proper dilluns a l’Ajuntament de Torredembarra, més de 200 signatures de ciutadans que demanen que es respecti la zona verda de MALLA XIII, destinada a equipaments educatius.

Ajuntament Torredembarra
Façana de l'Ajuntament de Torredembarra
Redaccio

L’Ajuntament de Torredembarra va acordar fer una modificació puntual del Pla General, l’any 2008, per reconvertir la zona verda de Malla XIII en equipament amb l’objectiu d’ubicar la quarta escola –ABG va ser l’única organització política que va votar en contra-. El mes de juny de 2009 la Comissió d’Urbanisme de Tarragona va ratificar la decisió.

Les signatures donen suport al següen t manifest: "Els i les sotasignants volem manifestar el nostre rebuig a la modificació puntual del Pla General que converteix la zona verda de Malla XIII en zona d'equipaments. L'argument de l'Ajuntament de Torredembarra és la necessitat d'ubicar definitivament la nova escola, actualment instal·lada precàriament en un pàrquing proper a la zona esportiva. Considerem que eliminar la zona verda, qualsevol zona verda, és un frau per als ciutadans.

Compartim la necessitat d'ubicar definitivament la quarta escola, per poder oferir un servei de qualitat als estudiants, però considerem que aquesta nova instal·lació caldria ubicar-la en els espais d'equipaments que, per llei, disposen els diferents plans parcials del municipi, mai restant les zones verdes existents.

Demanem a l'ajuntament, i al conjunt de les formacions polítiques, l’esforç i consens suficient per buscar la ubicació de la quarta escola, respectant la zona verda de Malla XIII i qualsevol altra zona verda del municipi".