dimecres, de desembre 1

Apunts breus i telegràfics...


APUNT 1: Més diners per acabar el carrer Anton Roig, 250.000€. El volen refer i acabar abans de les eleccions del mes de maig. Vam votar en contra amb l'argument que volem que sigui el nou govern que surti de les urnes qui assumeixi refer el carrer. L'experiència ens diu que les presses no porten res de bo, i menys a Torredembarra!

APUNT 2: El que us deia, l'obra pública a Torredembarra és la història de les coses mal fetes. La nova Llar d'infants, inaugurada fa dos mesos, ja té el primer defecte... el sostre cau. Ahir una mare em deia que part del sostre va caure havent-hi nens dins de l'aula. I volen fer el carrer Anton Roig a corre-cuita!

APUNT 3: L'Ajuntament de Torredembarra prepara una proposta de sanejament financer, -ahir el van retirar de l'ordre del dia del ple-, en comptes de plantejar-se la reducció de la despesa proposaran en el proper ple això: “Pels anys 2012 i 2013 es preveu un increment del tipus impositiu de l'IBI del 4%”. Amb aquesta mesura preveuen recaptar 450 mil € més. Sanejar a costa d'augmentar la pressió fiscal, són uns cracs!