dimarts, de desembre 28

Apunts breus i telegràfics...


APUNT 1: Artur Mas anomena de Consellera de Justícia a la Sra. Pilar Fernández, impulsora de l'intent de prohibir la Consulta d'Arenys de Munt. Bon inici dels catalanistes de la Casa Gran!

APUNT 2: CIU i PP van acordar posar de Secretari Primer de la Mesa del Parlament al Sr. Jordi Cornet. Diputat del PP a Catalunya i conegut per la seva histèrica campanya per tombar l'Estatut aprovat per el Parlament de Catalunya. Queda pendent conèixer qui serà el cap de premsa del nou President, però veient els nomenaments no fora d'estranyar veure a Jiménez Losantos o al César Vidal ocupant el càrrec.

APUNT 3: La sempre estimada i apreciada Alicia Sánchez Camacho, lider del PP a Catalunya, ja ha anunciat que portarà al Parlament el contracte dels immigrants. De moment no he trobat cap immigrant, amb o sense papers, que m'hagi dit “puto catalan”.

APUNT 4: Els treballadors de l'Ajuntament de Torredembarra han rebut la cistella de nadal passades les festes de... nadal.

APUNT 5: A Reus ja s'aplica l'ordenança del burka, no es pot entrar amb el burka als edificis oficials. De moment es podrà continuar entrant amb caputxes, bragues militars, barrets mexicans...