dilluns, de novembre 26

El Punt - 26 de novembre


L'Ajuntament de la Torre crearà una comissió política sobre Muntanyans II



A.P.. Torredembarra

L'Ajuntament de Torredembarra crearà properament una comissió política per tal de fer el seguiment del polèmic pla parcial Muntanyans II, que preveu la construcció de 550 habitatges en una zona que els ecologistes consideren inundable. Aquesta comissió, que encara no s'ha constituït, inclourà representants de tots els grups polítics que tenen regidors al consistori torrenc. La funció d'aquest nou òrgan serà fer el seguiment dels diferents tràmits que l'Ajuntament posi en marxa en relació amb aquest projecte.



REUNIÓ A MEDI AMBIENT


Demà està previst que una delegació del consistori mantingui una reunió amb el conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, per tractar les opcions possibles per aturar o minimitzar l'impacte del pla. A la reunió hi estan convidats tots els partits polítics amb representació a l'Ajuntament, i la delegació estarà encapçalada per l'alcalde, Manuel Jiménez.

El mes d'octubre una delegació del consistori ja va mantenir una reunió amb el director general de Costes, José Fernández, sobre el mateix afer. En aquella trobada, Fernández va afirmar que l'opció de desencallar la situació recau en la Generalitat, que va aprovar definitivament el pla parcial. En cas que això es produís, el ministeri es va comprometre a pagar part de la indemnització que s'hauria d'abonar a la promotora.