divendres, de novembre 30

Eleccions Generals - Tortosa


Iniciativa vol un programa electoral realitzat a partir de les aportacions de la ciutadania ebrenca


Jaume Forcadell, president d’ICV a les Terres de l’Ebre juntament amb Lluís Sunyé i Amparo Pérez, candidats a les eleccions generals pel Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre presenten el procés participatiu “Idees clares, justes, valentes 2008” amb el qual volen implicar a la ciutadania per poder opinar i decidir a l’hora d’elaborar el programa electoral d’ICV.



Jaume Forcadell, president de la Intercomarcal d’ICV a les Terres de l’Ebre ha presentat Lluís Sunyé, el candidat que encapçalarà la candidatura roig-verda a la demarcació per a les properes eleccions generals. Segons Forcadell “Sunyé és una persona que prové del món local i dels moviments socials que té molt clar que els valors del catalanisme, d’esquerres, d’ecologia i de radicalitat democràtica han de ser el punt de llança del programa electoral d’ICV per a les Terres de l’Ebre”.


Per la seua banda, Lluís Sunyé, ha presentat el procés participatiu “Idees clares, justes, valentes 2008” com una oportunitat perquè el programa d’ICV sigui crític amb la realitat del territori, “sobretot a l’Ebre, un territori al qual l’estat sempre hi vol col•locar instal•lacions que no volen enlloc”. Sunyé ha recordat que la ciutadania pot fer les aportacions que vulgui en el programa electoral d’ICV a través de la pàgina web http://www.idees2008.blogspot.com/, el correu electrònic info@idees2008.cat i el telèfon 900 101 775.


Amparo Pérez, la candidata de les Terres de l’Ebre i que ocupa el número 2 a la llista de la demarcació ha recordat que es sent còmoda en el projecte d’ICV “perquè és un partit que naix de la ciutadania, treballant per i amb la gent, i prova d’això el procés participatiu amb el qual volem fer un programa electoral comptant amb tothom”. Pérez ha demanat que la ciutadania de les Terres de l’Ebre s’impliqui en aquest procés “per poder tenir veu pròpia en el programa d’ICV de tota Catalunya”. Finalment, Pérez ha recordat que els pressupostos de l’estat i els projectes d’aquest vers les Terres de l’Ebre no acaben mai de ser el que necessita el territori i és per això que cal reivindicar més i millors inversions.Les aportacions que vulgui fer la gent es poden fer fins el dia 19 de gener de 2008.