dimarts, de novembre 13

Més Muntanyans II





Un cop més tinc que parlar de Muntanyans II. Llegint la premsa i escoltant les declaracions de l'Alcalde, Manuel Jiménez, la setmana passada, les sensacions que ens arriben es que les coses a nivell municipal poc es belluguen. Malgrat que ara disposem de 10 milions d'euros sembla que des de el PSC, poc es vol fer per trobar solucions conjuntes amb la resta d'administracions.





Aquest tema el vam tractar el passat dissabte a la Permanent quinzenal de l'ABG. Dintre l'ABG comença a haver un cert nerviosisme per el paper i compromís que pugui adoptar l'equip de govern, hi han temors que la passivitat sigui l'actitud que ens puguem trobar. Dins d'aquest malestar davant les declaracions de l'Alcalde Jiménez hi han veus internes que comencen a plantejar mesures que fins aquest dissabte teníem totalment descartades, la moció de censura.





Hi ha qui va plantejar marcar un temps per que l'equip de govern prengui les mesures oportunes, però en cas de no fer-ho, plantejar-se forçar una moció de censura amb els partits polítics que tinguin clar que cal aturar i eliminar Muntanyans II. Aquest debat, plantejat a la darrera Permanent per dos companys, serà un plantejament que demà dimecres també estarà damunt de la taula de l'Assemblea Mensual de l'ABG.