dimecres, d’abril 30

Cal seguir lluitant!



Ahir el parlament espanyol va aprovar l'interconnexió de xarxes Ebre – Llobregat, el pas definitiu per imposar un dels puntals de lluita de defensa de la terra, de la demarcació de Tarragona. Encara avui, ningú ha sortit a qüestionar el model econòmic, un model que necessita el consum d'aigua i d'energia sense límits. Amb aquest transvasament donarem el que el capitalisme ens demanava, més aigua per continuar desenvolupant el creixement urbanístic, més aigua per les seves industries, més aigua, en definitiva, per fer més negoci.


Aquestes setmanes he pogut reunir-me amb molts dels col·lectius i persones que treballen al llarg i ample de la demarcació de Tarragona, entitats i persones que s'han entregat amb força per defensar el territori, per lluitar per una societat més justa amb les persones i amb la terra. Persones que habitualment s'han mostrat alegres, resistents i combatives, ara l'estat d'ànim es baix, amb síntomes de cansament.


Us demano que continueu lluitant, que no abandoneu, que us refermeu amb les vostres conviccions, que lluiteu per tot allò que un dia us va motivar posar-vos a treballar per un futur millor, per vosaltres, per la gent, per la terra.


La lluita continua!