dimecres, d’octubre 8

12 d'octubre


En democràcia qualsevol ideologia s'ha de poder expressar lliurement. Però quan la ideologia va en contra de la llibertat individual i col·lectiva, quan l'actitud dels seus membres és d'agressivitat contrastada, -cal recordar al company Guillem Agulló assassinat per un membre d'aquest partit- no s'han de poder manifestar pels carrers de Tarragona en motiu del Dia de España, no pot haver cap democràcia normal que pugui permetre aquest tipus d'expressions.

És per això que cada dia dubto més de l'actual democràcia, una democràcia que constantment porta a molts catalans a donar explicacions davant de la justícia espanyola. Convido als constitucionalistes a que entrin en les pàgines web i blocs d'aquesta gent, que vegin quins símbols utilitzen, els missatges contra l'homosexualitat, contra les cultures, contra el color de la pell... contra, en definitiva, de la dignitat de les persones.

A Tarragona la "Subdelegación del Gobierno" té que reflexionar davant l'actual situació, no pot permetre que una petita ciutat assumeixi la festa de "los nacionales", tot recordant l'ocupació militar feixista l'any 39.

FEIXISME, NI AQUÍ NI EN LLOC!