dilluns, d’octubre 20

Ordenances Fiscals... d'urgència


AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA

DEPARTAMENT DE SECRETARIA

Adjunt us trametem la convocatòria i les propostes a tractar en la sessió extraordinària de la CEIC, que es celebrarà el dijous 23 d'octubre a les 13:30 hores, la qual hem lliurat a l'OAC per què us sigui notificada.

Torredembarra, 20 d'octubre de 2008.


AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA

DEPARTAMENT DE SECRETARIA

Adjunt us trametem la convocatòria de la sessió extraordinària del PLE, que es celebrarà el dijous 23 d'octubre a les 14:00 hores, la qual hem lliurat a l'OAC per què us sigui notificada.

Torredembarra, 20 d'octubre de 2008.

Acabo de rebre aquestes dues convocatòries de l’Ajuntament de Torredembarra, la primera es una convocatòria d’una comissió per debatre les ordenances fiscals del 2009 (taxes i impostos). Aquesta comissió es farà 1/2h abans d’un ple extraordinari, -motiu de la segona convocatòria- per aprovar la proposta d’ordenances fiscals.

En el darrer plenari ens vàrem queixar que encara no havíem estat convocats per debatre les ordenances i el pressupost de 2009. Ja tenim la resposta, dijous que ve ple extraordinari i a més, a les 2 del migdia per que els regidors que treballem, si es possible, no estiguem presents al ple.

Espero que l’equip de govern reflexioni i no deixin que el regidor d’Hisenda faci una tupinada d’aquest tipus