dimecres, d’octubre 11

Muntanyans II, no ens aturaran!

Aquests dies hem viscut la part més fosca de la política (i el que ens queda). En la lluita per salvar Muntanyans II, els defensors de la construcció d'aquesta urbanització, han entrat en la fase del desprestigi dels col.lectius opositor al projecte urbanístic.

La manifestació del 10 de setembre ha fet mal, ha emprenyat, i atemorit als especuladors. Uns especuladors que utilitzen als polítics com a instruments per enriquir-se a costa del nostre territori. No poden comprendre que hi haguin persones, col.lectius i alguns polítics que s'oposin al que ells ens venen com la societat del benestar, evidenment, el seu benestar.

Recordo la famosa moció que va presentar, el desembre del 2005, la Plataforma Salvem els Muntanyans, per fer que els partits polítics locals es pronunciesin a favor o en contra de salvar l'espai. Recordo les traves jurídiques que va posar l'Ajuntament per evitar que la moció entrés al plenari. Recordo els intents del PSC de "colar" una esmena a la moció (una esmena que desvirtuava el sentit de la moció). Recordo quan l'Alternativa Baix Gaià va assumir entrar la moció de la Plataforma, quan els serveis jurídics de l'Ajuntament deien que només podria entrar si un partit polític l'assumia com a seva. Recordo també les presions dels minuts abans de començar el ple, que ens demanaven, la resta de partits polítics, que retiresim la moció. Recordo com ERC quan va veure que no ens tiravem enrera, també es va afegir a la moció per entrar-la al ple. També recordo el debat, i sobretot les acusacions d'un regidor socialista acusant-nos de semblar-nos a "la alemania nazi, la rusia de Stalin o a la Cuba de Castro...), també recordo que vam guanyar la moció amb els vots favorables d'ABG, ERC i CIU (7), amb els vots en contra del PSC i GIT (6), i l'abstenció de la resta de partits (4).

Ara, al veure que l'oposició al projecte es fort, i que els arguments per defensar el projecte són febles, han passat a l'estratègia de tallar els caps de la serp anti muntanyans II. Intenten dividir-nos, intenten enfrontar-nos... de mi han dit que estic depresiu, que muntanyans II m'ha enfonsat políticament, etc.

Estan perillosos, i mosseguen, i no s'ho pensaran dues vegades si ens poden enfonsar. Es ara el moment de mostrar les seves debilitats i incoherències, els seus atacs han de servir per reforçar-nos.

No ens aturaran!