divendres, d’octubre 6

Skate Park a punt de començar les obres!


Aquesta setmana no ha estat bona ni gaire positiva, en temes de política local. Amb conflictes que més endavant aniré reflectint, i amb situacions més que lamentables. Però hi ha hagut un fet que compensa la duresa política d'aquesta setmana, i es que desprès de gairebè dos anys ja tenim a punt de començar les obres de l'skate park, un vella reivindicació de joves de Torredembarra i un dels compromisos polítics de l'Alternativa Baix Gaià.
Arribar fins aquí no ha estat fàcil, un projecte d'obra civil, com es el cas d'un skate park, ha de passar per un procés administratiu que afecta a diferents regidories, entre elles els serveis tècnics d'urbanisme. I justament aquí, en urbanisme, es on les il.lusions de molts joves, dels membres de l'ABG i del regidor de Joventut, o sigui jo mateix, estaven aturades. Senzillament per que el criteri polític de l'actual equip de govern, no tots, es que urbanisme treballi en coses d'interés, i es clar, a qui pot interessar una infraestructura per els joves?.... a ningú.
Sigui com sigui, la presió dels joves i del col.lectiu que jo represento en aquest ajuntament farà realitat aquest petit somni.