diumenge, d’octubre 15

Referències del meu blog, en altres blogs


Quan vaig iniciar l'aventura de tenir un blog propi, ho vaig fer sobretot per desfogar-me de tot alló que com a representant d'una organització política i com a càrrec institucional, molts cops no podia, ni puc dir. El cert es que vaig decidir no fer grans promocions del blog considerant que les meves opinions poc poden interessar. Malgrat tot, en les darreres setmanes he vist com el nombre de visites ha pujat amb força. Aixi com tindre l'honor de estar penjat l'enllaç en altres blogs i webs. Us deixo una referència que fa en Saul Gordillo cap de redacció de el Diari El Punt de Barcelona.
Salut!
Blocs dels ecosocialistes Ortiz, Boix, Balart, Suñé i Puig

sgordillo
Observatori internauta dissabte, 14 d'octubre de 2006 17:44h

Iniciativa per Catalunya Verds ha fet una apretada forta. Fins a cinc noves incorporacions a la bloquesfera ecosocialista durant aquesta precampanya. A través del bloc de Màrius Garcia, secretari d'Organització d'ICV, que ja incorpora fotos i enllaços, decobreixo el bloc de Laia Ortiz, coordinadora de Joves d'Esquerra Verda, la branca juvenil d'Iniciativa. Amb 27 anys, Ortiz (a la foto) ocupa el sisè lloc de la candidatura d'ICV-EUiA per Barcelona, i segons les enquestes té molts números de sortir escollida diputada al Parlament de Catalunya.

Una altra novetat és el bloc del cap de llista i alcaldable d'ICV a Tarragona, Lluís Balart, així com el bloc del regidor de Torredembarra i vicepresident del Consell Comarcal del Tarragonès, Lluís Suñé, militant de l'Alternativa Baix Gaià, integrada a la Entesa de Progrés Municipal que suma els vots per ICV.

El president d'ICV al Vallès Occidental i alcaldable a Sant Cugat del Vallès, Xavier Boix, també s'estrena amb bloc.

Màrius Garcia no té en el seu llistat d'enllaços una altra novetat a la bloquesfera d'ICV: el bloc del militant ecosocialista Antoni Puig Solé.

Per cert, recordo que ICV té el blocaire més gran de la xarxa catalana, Romuald Grané [bloc], de 83 anys. El més actiu entre els blocaires d'ICV, però, és l'eurodiputat Raül Romeva [bloc], que gairebé a diari penja una anotació. El seu és un bloc de referència per a temes europeus, però no només això.

Al meu Observatori internauta trobareu les novetats de la bloquesfera política.