dijous, de maig 29

Consideracions a les consideracions de Jordi Solé, sobre el debat de Ràdio ONA LA TORRE



...Lluís Sunyer per part d’ABG , em va semblar que li oferia la mà al govern socialista tot deixant entreveure que allò que els va portar a no renovar el pacte del darrer mandat encara està present...



Aquestes afirmacions formen part d'un article del bloc personal d'en Jordi Solé, membre de l'ADT-L'AGRUPACIÓ. En Jordi, persona que tinc una relació cordial, analitza el debat que es va fer a Ràdio Ona la Torre amb un representant de les diferents organitzacions polítiques amb representació municipal, el tema del debat era el primer any de l'actual cicle després de les eleccions, no dic primer any de l'actual legislatura, per la senzilla raó que un ajuntament no legisla absolutament rés.



L'actitud de l'ABG és senzilla, l'actual equip de govern entra en una nova dimensió, la dimensió de que avui gestionen carteres 7 regidors dels 17 possibles. L'aposta de fa un any de l'Assemblea de l'ABG, era participar en un govern amb majoria d'esquerres, (potser puristes, potser gent de pell fina...) però aquesta va ser l'aposta assembleària. Quan es fa balanç d'un any es obvi que expliquem per què no formem part d'aquest govern, i quan ho recordem es també un missatge per a totes les organitzacions polítiques. La gent de l'ABG tenim clar com hauria de ser un govern (forta organització interna i un full de ruta que ens marqui l'actuació dels govern dels propers anys).



Soc conscient que venen dies de rumorologies interessades, (en les darreres setmanes ja hem estat, segons la rumorologia, en dos pactes ben diferents), però el temps dirà a on estem tots. De moment ABG continuarà treballant des d'on està, des de l'oposició, portant sobretot propostes per treballar pel conjunt dels ciutadans de Torredembarra, i evitarem fer sang d'una situació, com la retirada de les competències de la Regidora Socialista Laura Pradeda. Hi ha un equip de govern i en ells recau la responsabilitat de tirar endavant l'acció de govern, no serem nosaltres qui marcarem les condicions de com ho han de fer, de moment podrien tirar endavant buscant el consens amb les formacions dels partits de l'oposició, com a exemple clar, és el de l'AGRUPACIÓ que darrerament està recolzant moltes de les propostes de l'actual equip de govern.


Jordi, ets molt hàbil!