diumenge, de maig 4

Defensar la terra, és defensar les persones


Alternativa Baix Gaià va néixer l'any 2002, amb la voluntat de lluitar per defensar la terra, sota el concepte que "defensar la terra, és defensar les persones". I això és el que fem, defensar la terra amb il.lusió i amb força. Alternativa Baix Gaià va agafar el relleu de la Plataforma Baix Gaià, entitat que aglutinava a persones i col.lectius amb un objectiu comú, planificar i proposar un futur per les persones dels 11 municipis de la comarca, i defensar amb urpes les imposicions decidides des de despatxos de les administracions.
Ara se'ns titlla d'insolidaris, per no voler portar l'aigua a Barcelona. Es l'estratègia del capitalisme, crear un estat d'opinió, i convertir en dolents a les persones i col.lectius que històricament lluiten per dignificar el territori. Soc conscient que venen moments dolents i que alguns mitjans de comunicació treballaran per criminalitzar els moviments socials, de fet ja ho estan fent des de fa temps. Avui mateix el Periodico de Catalunya, diari dirigit per el germà del Conseller Nadal, ens diu que l'obra del transvasament, un cop s'acabi la sequera, desprès servirà per portar aigua al Consorci d'Aigues de Tarragona (CAT). Un missatge més d'intoxicació i justificació cap a la població.
Les administracions utilitzen informes de científics que justifiquen l'interconnexió de xarxes, però obvien els informes de científics que diuen que el que es vol fer es un greu error. Utilitzen informes que diuen que Barcelona no té aigua, però obvien els informes que diuen que Barcelona sí que té aigua, informes que proposen altres sol.lucions per evitar la obrir la veda de les interconnexions de xarxes.
El capitalisme un cop més ens guanya la partida, es farà el que ells demanaven des de feia anys. Ara amb el vist-i-plau de les esquerres.