dijous, de maig 22

Publicat ahir, al Diari Avui


lCV de l'Ebre crea un corrent intern crític


Xavi Tedó

Les organitzacions locals d'ICV a l'Ebre van anunciar ahir la dissolució de la intercomarcal del partit en aquestes comarques pel suport de la direcció al transvasament. Els membres d'ICV a l'Ebre han decidit crear una plataforma crítica dins de la formació, que s'anomenarà Coherència i Territori, que promourà entre les organitzacions territorials d'ICV la paralització de la interconnexió de xarxes. De fet, diversos dirigents de Lleida i de Tarragona, com el seu candidat a les eleccions generals, Lluís Suñé, han mostrat el seu desacord amb el transvasament.


Aragó, en peu de guerra


El govern d'Aragó va concretar ahir la seva amenaça contra el decret llei de la sequera anunciant que interposarà un recurs contenciós administratiu quan comencin les obres de la canonada. Ho va anunciar el mateix president aragonès, Marcelino Iglesias, que va defensar la via judicial perquè "ja no es donen les condicions d'emergència".
La fotografia es de la manifestació d'Amposta, està agafada del bloc del Gerard Vallés, fill de la Sènia, veí de Torredembarra i membre de l'Alternativa Baix Gaià. A la foto surt el Manolo Tomàs i l'amic Emigdi Subirats llegint el manifest.