dimecres, de juliol 9

Muntanyans II i la Marítima Nord




Mesos enrere vaig fer un article en relació a la inauguració del pas soterrat de la Marítima Nord, on denunciàvem la manipulació política que s'estava fent de l'associació de veïns de la Marítima Nord, per part de dirigents del PSC. Fer un pas soterrat per salvar vides mai hem estat en contra, però denunciar que fer el pas soterrat pagat per l'empresa Vegas de Guadaira, empresa que està fent el maleït Pla Parcial Muntanyans II, era justificar la nova urbanització, ho vam dir, i ho continuarem dient. I dir que la festa, ón no va parlar el President de la assoc. de veïns, si no un dirigent del PSC de l'urbanització, va ser una festa de reafirmació del control del partit sobre l'assoc. també ho pensem.




D'aquell article, va sortir una "carta oberta a Lluís Suñé" signada per el President de l'Associació de veïns de la Marítima Nord, persona que també estava a la candidatura del PSC de les darreres eleccions municipals. La carta, va ser publicada en diferents mitjans de comunicació. Malgrat tot, vaig decidir no respondre a la manipulació partidista dels dirigents del partido-vecinal, en aquell moment tenia coses més importants per donar resposta i no vaig creure convenient perdre més el temps. Però aquest matí he rebut per correu electrònic un "Full informatiu" de l'Associació de Veïns Urbanització Marítima Residencial Nord, on apareix un article sota el títol "¿NECESITAMOS UNA IGLESIA? SI PARA TODAS LA VÍCTIMAS DE LA NACIONAL 340 SRS. DE ABG-EPM", l'article, digne d'un estudi antropològic, supera el nivell de manipulació i d'utilització de la sensibilitat de les veïnes i veïns de la Marítima Nord.




En la propera assemblea de l'ABG proposaré poder fer un acte públic al Casal de la Marítima Nord per poder donar explicacions del nostre posicionament polític, davant del perill que comporta la urbanització Muntanyans II vers els habitatges, vehicles i per la mateixa seguretat de les persones que actualment viuen a la Marítima Nord, i segon, per defensar-nos de la manipulació partidista que estant fent alguns dirigents de l'assoc. de veïns.




El veïns i veïnes tenen que saber que la força de l'aigua del Torrent d'en Gibert va arrencar la via del tren en diverses vegades. Els veïns i veïnes de la Marítima tenen que conèixer les possibles conseqüències de taponar el tram final del torrent, i com pot afectar a la seva urbanització.


Respecte als morts de la N-340, em resulta insultant, buscar el rebuig de les veïnes i veïns cap a l'ABG posant els morts de la N-340 es lamentable, injustificable i penós. Qui em coneix sap del meu compromís per la dignitat de les carreteres al Baix Gaià, just farà 8 anys que l'estat em va portar al jutjats, juntament amb altres companys, i la fiscalia demanava 6 anys de presó a Lluís Suñé, per ser el portaveu de la Plataforma Baix Gaià. 125 denúncies per la via penal va rebre la Plataforma Baix Gaià, cada dilluns teníem que anar a declarar, vam rebre amenaces telefòniques... però vam resistir, estàvem disposats anar a la presó per defensar les vides de les persones, i ara uns senyors, en nom de tota una comunitat de ciutadans i ciutadanes ens posen damunt de la taula els morts. Un motiu més per organitzar un acte públic a la Marítima Nord, un motiu més, per fer un butlletí i posar-lo bústia a bústia, explicant els nostres pensaments. Estic segur que els ciutadans i ciutadanes de la Marítima Nord sabran escoltar-nos.