dilluns, de juliol 12

L'Escorxador avança


Avui surt al Diari de Tarragona una noticia en positiu de Torredembarra, parla de la feina que està fent l'Alternativa Baix Gaià per recuperar l'antic edifici de l'Escorxador com a centre cívic i ocupacional, així com local per a la colla castellera Nois de la Torre. Una proposta que s'està treballant des de la participació de les entitats del poble, així com la implicació de les formacions polítiques mitjançant una comissió de treball.

Quan vam iniciar aquest procés les veus crítiques deien que fracassaríem, deien que no es faria la feina i que el projecte no tiraria endavant. Avui el procés, tot i que encara corre perill, està avançant alentit per les qüestions administratives, però sense aturar-se. Aviat podrem veure els primer dibuixos dels arquitectes que participaran en el concurs d'idees, i seguint la recerca de la implicació ciutadana i de les organitzacions polítiques, podrem decidir quina proposta ens agrada i quin arquitecte ens farà el projecte definitiu.

La noticia d'avui del Diari de Tarragona avala la feina de l'Escorxador, i és una bona noticia per el municipi, però ja hi han els que han reprès la campanya per desprestigiar a l'Alternativa Baix Gaià, això sí, des del més absolut anonimat.

Aquest darrer fet ens demostra que hi han els que no volen ni el consens ni que ningú destaqui per el seu esforç i treball. Però és una crítica que ens anima a continuar pel camí que ens vam marcar, treball i consens per assolir objectius que ajudin a millorar la qualitat de vida dels ciutadans.

Ah! i dono les gràcies als correus i trucades felicitant la feina!

Apa, salut i endavant!