dijous, de setembre 21

Ahir no va ser un mal dia


Al dia d'ahir li tenia un cert respecte, sobretot per la sobredosis de reunions i de feina de petita gestió. Els resultats finals van ser força satisfactoris, contacte amb PTOP respecte Muntanyans II, un nou poble que estrenarà candidatura de l'ABG amb persones molt potentes, i ja són 7 les candidatures confirmades, una assemblea de l'ABG molt motivada i amb moltes ganes de treballar... Però un dels fets d'ahir que més em va il.lusionar va ser les felicitacions que vam rebre per part d'alguns veïns del Carrer Nou per la feina que haviem fet en les darreres setmanes per desbloquejar el conflicte de la zona peatonal.
El dia d'avui també serà molt actiu, ahir, a última hora, el regidor d'hisenda ens ha convocat per aquest matí per començar a parlar dels impostos municipals per l'any que vé, desprès Junta de Govern Local... i a la tarda una comissió i plenari. De les accions contra Muntanyans II que va decidir l'assemblea demà us informo!
L'autor de la foto es en Gerard Vallés (salutacions camarada) i el lloc Bonastre, presentant la campanya "Baix Gaià és Comarca"