dimarts, de setembre 12

Muntanyans II i el Diari El Mònic


Primer de tot cal felicitar-nos, tots, per l’èxit de la manifestació del 10 de setembre, indiscutiblement Torredembarra va viure una de les jornades de movilitzacions més importants de l’actual democràcia. Més de mig miler de persones omplien el Carrer Anton Roig amb un sentiment gairebé unànim... aturar l’imbecilitat del Pla Parcial Muntanyans II.

Cal felicitar-nos els companys i companyes de l’Alternativa Baix Gaià. Nois! quina feinada que hem fet tots plegats, -pancartes de primera, accions al carrer com el de la Plaça de la Font, (amb l’inestimable col.laboració de l’Assemblea de Joves del Baix Gaià), penjada de cartells (amb el super disseny d’un membre de l’Assemblea de Joves del Baix Gaià), o la sensible poesia del l’Alternatiu poeta en Pere...- son moltes les sensacions que hem viscut el membres de l’ABG durant aquest mes de preparació de la manifestació.

També agraïments per totes les entitats que conjuntament amb l’Alternativa Baix Gaià vam convocar aquesta manifestació, gràcies ales 27 entitats es va poder garantir l’engrescament de la població de Torredembarra per fer visible el seu rebuig al Pla Parcial Muntanyans II. Pero com tot, sempre la part negativa de les coses, que ningú pensi que criticaré al PSC, en aquest cas es l’actitut del binomi El Mònic i CIU.

En el cas de Mònic no se ven be com expresar-me per no ferir sensibilitats, peró sí que tinc una cosa ven clara, els seus responsables ni son periodistes, ni molt menys tenen intenció de fer periodisme. Quan va sortir aquesta publicació, tots ens vam alegrar de tenir un nou mitjà de comunicació al carrer, peró la decadència moral dels seus responsables han fet del Mònic un pamflet amb articles sense signar i que ofenen a la dignitat mental. Anònims carregats de cobardia i de mentides. Unes mentides basades a defensar el interessos d’un partit polític, CIU. Es divertit veure com promocionen al seu candidat, “El sr. candidat de CIU es reuneix amb el col.lectiu de Granotes Reprimides per explicar el seu programa electoral”, o be, “El sr. candidat de CIU s’ha reunit amb l’Associació de Col.lecionistes de Cromos de la Torre, per intercanviar cromos que el candidat tenia repes”. En definitiva la feina del Mònic d’avui es desinformar i caldrà que la ciutadania ho sàpiga. De totes maneres penso que egoístament, potser que el Mònic continuï defensant a CIU de la manera que ho fa, grollera i lamentable, ja que potser indirectament està contribuïnt a la desaparició definitiva d’un dels partits amb més història de Torredembarra. Gràcies Mònic!