dijous, de febrer 28

La campanya avança, les enquestes també



La campanya avança, aquests dies he estat en molts municipis explicant les propostes de la coalició, així com moltes entrevistes a mitjans de comunicació de ràdio i de premsa escrita. He de dir que el tracte que ens fa els mitjans de comunicació es d'agrair, ens tracten molt bé, i es que en una campanya d'aquest tipus, on els diners són els que fan dels partits més forts o més dèbils en presència al carrer, el treball que fan els periodistes sent equitatius en els espais, no té preu. Aquests dies també he participat en els debats del Canal 33 i del Canal Reus, uns debats que ens van portar a parlar de les prioritats de les químiques, del Port, de l'Aeroport, però en cap del casos per parlar de les prioritats de les persones, transport públic, sous dignes, pensions, autònoms... En aquests debats estic molt nerviós, i es que la veritat no estic acostumat a ser políticament correcte, en fi, aniré aprenent.


Diuen, en petits cercles, que circulen enquestes d'alguns partits polítics que coincideixen a dir que no anem tant malament, enquestes que confirmen que ICV-EUiA pujarà electoralment a la demarcació de Tarragona, sobretot n'hi ha una que en parla d'una pujada important. Això vol dir que la feina que estem fent, està arribant a part de la ciutadania. Serem la sorpresa electoral del 9 de març?, això està en mans de la ciutadania.


Acabo, he de marxar a atendre mitjans de comunicació, però abans dir que ahir vaig estar a Renau, mentre jugava el Barça, amb companys i companyes de l'ABG local, així com persones sensibles amb el territori. L'acte es va fer a casa d'en Toni, al seu menjador, fuet, olives, pa torrat i un bon got de vi, vam parlar de tot allò que preocupa, l'aigua, l'urbanisme agressiu, la pagesia, la democràcia participativa...
La foto es de l'acte que vam fer, davant de la "Subdelegación del Gobierno", per fer públiques les nostres propostes en matèria d'inmigració.



Apa, salut, lluita i visca la terra!