diumenge, de juny 15

Intercomarcal d’ICV del Camp de Tarragona



Dissabte sortia per la televisió el Congrés d'ERC, tot molt mediàtic, vam saber com via sms s'enviaven les consignes als militants per votar als seu representants. Mentre l'espectacle acompanyava el congrés d'ERC, al Camp de Tarragona, i en un ambient molt més íntim, es feia a Cambrils la intercomarcal dels companys i companyes d'ICV.


Va ser una intercomarcal molt especial, el seu President, en Lluís Balart deixava el càrrec després de 4 anys de treball al capdavant de l'organització. En Lluís ha estat un dels millors companys polítics que he tingut en els darrers anys, de fet ha estat un dels "culpables" que jo estigui treballant al costat d'ICV, juntament amb la Dolors Comas, Sementé, Gasol, Maties Vives... era l'any 2003. Una gent que em va animar a treballar per el Camp de Tarragona i per Catalunya, des d'una òptica social i més roja.


La intercomarcal de dissabte va escollir nou President, en Salva Matas, regidor de Cambrils i que conec des de fa un bon grapat d'anys, persona que té tota la meva confiança per contribuir al rellançament d'ICV al Camp, també vull anomenar a l'Antonio Marchante, company de Vil.laseca que també es va presentar per ser el nou President. Malgrat no guanyar, va obtenir uns molt bons resultats i que penso, que podria formar part de la nova direcció encapçalada per en Salva Matas. La intercomarcal també va debatre una proposta d'organització, fet que va produïr un important, i necessari, debat sobre el paper d'EPM del Camp de Tarragona, i la seva relació amb ICV.


Des d'aquí vull animar als companys i companyes d'ICV a tirar endavant, amb la força i l'orgull de defensar uns importants valors, com és la defensa del territori i la seva gent. La gent d'EPM continuarem treballant per consolidar un projecte que es basa amb el municipalisme, la defensa de la terra i el catalanisme popular.