dijous, de juny 19

Respecte entre partits




Torredembarra ha d'avançar, i tant sols serà possible si hi han unes regles de joc. El nostre municipi està massa acostumat a veure com els regidors actuem per impulsos emocionals, oblidant-nos, molts cops, que tenim l'acta de regidor gràcies a l'esforç de les persones que formen part de les nostres organitzacions. Persones que pertanyen a l'organització per qüestions ideològiques, per sentiment a les sigles, per ganes d'ajudar a millorar el seu poble i fins i tot per tradició familiar. Els regidors tenim que seguir i acceptar la disciplina del partit que ens ha donat l'oportunitat, de ser representants del nostre poble, i entenc que si en un moment donat, els regidors no compartim el projecte que defensa el teu partit, cal que retornem l'acta, per respecte a tota la gent que, amb il·lusió, un dia ens van donar la seva confiança.



Però la lleialtat a un projecte polític per part del regidor també ha de ser recíproc, els partits polítics també han de donar mostres de lleialtat entre ells, no poden acceptar fer pactes amb regidors que marxen de la disciplina d'un partit, acceptar-ho es obrir les portes a que tothom pugui marxar i pactar de manera individual, creant situacions molt complicades.



La gent d'ABG ja vam viure un episodi complicat a Altafulla, un dels nostres regidors va marxar d'ABG i de l'equip de govern, per permetre una moció de censura, fet que va fer que perdéssim l'alcaldia. L'actual govern d'Altafulla, pocs mesos després de la moció de censura, ja està donant els primers símptomes de feblesa, una moció de censura que es va fer sense cap projecte d'organització i sense cap projecte de futur. Un pacte que funciona per impulsos emocionals personalistes, creant ja les primeres picabaralles públiques entre els socis de govern. Per acabar, comentar que a Torredembarra aquest any ja no tindrem la Flama del Canigó, aquest any toca la Flama del Canogó, segons el cartell de les sardanes. ;-)