dilluns, de juny 16

Noticia d'ACN - Sense comentaris



TORREDEMBARRA


L'equip de govern de Torredembarra es queda amb cinc regidors i dotze a l'oposició per la renúncia de Gassull (ERC)


La fins ara titular de Comerç, Turisme i Serveis deixa el seu company d'ERC, Gerard Ciuró, sol amb el PSC, tres regidors i l'alcalde


Carolina Cubota - Torredembarra - 16/06/2008 ACN

L'equip de govern de Torredembarra ha patit aquest dilluns una nova sotragada amb la renúncia de la regidora Montserrat Gassull. La fins ara titular de Comerç, Turisme i Serveis deixa el seu company d'ERC, Gerard Ciuró, sol amb el PSC, tres regidors i l'alcalde. Gassull argumenta que està 'desenganyada' per les 'desconfiances i la inseguretat' en el govern. Apunta, però, que no deixarà l'acta de regidora ja que 'representa un percentatge de votants'. Gassull lamenta que no s'hagi pogut ampliar el pacte de govern, en minoria, i creu que la situació, ara amb dotze regidors a l'oposició, ha esdevingut 'insostenible'.


L'equip de govern de Torredembarra cada dia que passa està més coix i la renúncia de Gassull (ERC) se suma a la de l'independent del GIT, Santiago Ardèvol, ara fa dues setmanes, i a la retirada de competències de la regidora socialista Laura Pradeda, fa gairebé un mes. Tots ells han sortit del govern de manera voluntària o involuntària criticant situacions de manca de diàleg o de lluita de poders i assegurant que la inestabilitat de l'equip de govern ha frenat el desenvolupament de la feina de l'Ajuntament. També tots tres apuntaven l'existència de polítics que posen per davant el seu 'poder i estatus' als interessos del poble.


Mentre des de l'equip de govern mantenen silenci sobre aquesta successió de fets, el principal grup a l'oposició, CiU, considera que abans que arribi juliol hi haurà d'haver canvis importants ja que amb l'arribada massiva de gent, Torredembarra 'no pot permetre's estar sense govern'. El portaveu de CiU a l'Ajuntament de Torredembarra, Daniel Massagué, ha explicat que ja fa temps que es veu com l'equip de govern 'cau a trossos' i es pregunta com l'equip de govern 'ha aguantat tant' havent-hi les 'rivalitats i baralles constants que hi ha'. Assegura que entre les diferents àrees de l'Ajuntament de Torredembarra no hi ha comunicació i que aquestes 'parets' els fan impossible treballar. És per això que creu que aviat podria tirar endavant una moció de censura contra l'alcalde, Manuel Jiménez, en qui focalitza la responsabilitat de no saber dirigir, o bé que ell mateix dimitirà.