dimarts, de maig 8

S'acosten les eleccions municipals


S'acosten les eleccions municipals i tots els partits polítics estem a punt per sortir al carrer, per explicar a la ciutadania que som l'opció que pot governar Torredembarra, amb eficàcia, transparència...

Les persones de l'ABG portem temps treballant el programa electoral, un programa humil, i ple de bones intencions, amb tres criteris clars, CATALANISME POPULAR, DEFENSA DE LES PERSONES I DEFENSA DEL TERRITORI. sota aquests tres criteris irrenunciables, volem apostar per una ciutat diferent, per una ciutat integradora, per tothom, siguin quins siguin els seus origens, però també defensem una ciutat molt torrenca, molt de casa, una Torredembarra que mantingui viu l'esperit del seu caracter i de les seves esències de sempre. D'aquí el nostre lema de campanya "LA TORRE DE TOTS I PER A TOTS".

Durant aquests 4 anys de participació en la política torrenca, hem viscut de tot. Fets positius, i com no, molt negatius. Ens equivocat en moltes decisions, però també hem encertat en alguns aspectes. Hem estat dèbils amb un sol regidor, poder treballar tots els àmbits d'un municipi dona per molt, i tenim que reconeixer que no sempre hem estat a l'alçada de les circunstàncies.

Però hem treballat amb il.lusió, hem sentit ràbia davant de situacions que no ens han agradat, ens hem emprenyat davant l'actitut de molts polítics davant de Muntanyans II, hem tingut impotència davant de la gestió de les obres del Carrer Nou... Però també hem estat contents quan hem vist fet realitat les inversions cap a la zona esportiva, feliços per haver creat uns Casals d'estiu amb preus per tothom, evitant l'elitisme històric que als Casals tant sols podien accedir-hi els nens i nenes de les families amb ingressos alts, contents amb les darreres estadístiques de reciclatge del nostre municipi, (reciclem més del doble comparat amb fa dos anys, data que vam assumir la gestió dels residus municipals), contents, però no satisfets, amb l'Skate Park, les Jornades Interculturals...

Malgrat haver fet feina, ens hem quedat curts en molts aspectes, i, insistèixo, hem tingut també fracasos. Un dels fets que ens queden pendents es el de la creació de l'empresa pública de gestió dels residus. Un altra qüestió que ens queda en el tinter, es l'aplicació de polítiques de vivendes de lloguer, ens queden pendents moltes coses i el llistat es molt gran.


El nostre repte per les properes eleccions es molt clar, augmentar la nostra presència a l'Ajuntament de Torredembarra, per poder doblar o triplicar la nostra feina. La candidatura que presentem segur que no es la millor per molts, però es la nostra candidatura, formada per gent que treballa des de els seus àmbits per una Torredembarra més humanitzada.


Durant els propers dies aniré penjant per temaris quina es la nostra proposta de ciutat per els propers anys.