dijous, de maig 31

ARA TU!


Dilluns passat la gent de l'ABG, vam iniciar un procés de consulta cap a la ciutadania per poder marcar els criteris, de les possibles negociacions amb la resta de partits polítics, un procés que gestiona la Comissió Electoral de l'ABG. Dins d'aquest procés s'està fent consultes amb ciutadans que de manera oberta ens havia recolzat electoralment. Ahir dimecres es va fer una Assemblea Oberta on es van poder recollir propostes, la majoria d'elles per tenir en compte alhora de redactar el document final. Un document que tindrà punts irrenunciables, i punts negociables.


Aquest procés podria culminar el proper dimecres, 6 de juny, a la 2ª Assemblea Oberta, on s'exposaran els punts aportats al llarg d'aquests dies de consulta.


L'ambient que es respira dins de l'ABG es de tranquilitat, sabem que el temps no corre a favor nostre, i que hi han formacions polítiques que ja estan treballant per obtenir una majoria de govern, però creiem que el procés que estem portant a terme es el correcte i es el que més s'ajusta a la nostra manera de treballar. Nosaltres entenem que un pacte de govern no es una majoria de regidors, si no que ha de ser un document que marqui les pautes de treball dels propers anys.
Us convido a la propera Assemblea Oberta