dilluns, de gener 7

Dos mesos per les eleccions



Durant aquestes festes he estat de ruta per municipis del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre. He participat en assemblees locals de la coalició, assemblees intercomarcals, berenars, sopars... He tingut l'oportunitat de conèixer a un bon grapat de militants que treballen dia a dia per poder fer petites transformacions als seus municipis i comarques. L'experiència d'aquests dies a estat molt especial a nivell personal, el tracte humà, els recolzaments i compromisos dels diferents territoris que vertebren la demarcació de Tarragona, per poder afrontar amb dignitat el repte de les eleccions al Congrés dels Diputats, han estat importants. El treball de les agrupacions locals serà vital per poder estar presents en aquesta precampanya i campanya, un procés que serà capitalitzat per les organitzacions polítiques grans fent crides al vot útil, però allí estarem nosaltres batallant per fer sentir la veu d'ICV.


Aquests dos mesos els utilitzarem per fer-nos ressò de les necessitats dels nostres territoris, necessitats basades en la definitiva planificació de futur. Les infraestructures necessaries per el normal desenvolupament econòmic i social, la creació de noves economies alternatives que treguin la dependència econòmica de l'industria de la construcció, la creació definitiva del transport públic necessari per donar serveis als nostres municipis petits i mitjans, les polítiques de respecte al poc territori que ens queda...


Estic convençut que farem una molt bona campanya, senzilla i humil econòmicament, però rica en continguts i en il·lusions renovades per part d'una militància alegre, coherent i combativa. No ens calen programes consumistes, tant sols resumint el treball i les diferents demandes territorials, ja fa d'ICV l'organització que millor reflectirà el sentir dels diferents territoris de la demarcació. La política de laboratori i de xecs, la deixem per a la resta de formacions polítiques. Salut i que tingueu el millor any possible!