dijous, de gener 24

Torredembarra i el surrealisme polític



L'afirmació que dic en el post de fa uns dies que la sra. Mª Dolors Toda va tenir una brillant intervenció, la refermo. Crec que Toda va fer una brillant exposició dels arguments del per que recolzaven la privatització de l'aigua a canvi de refer les obres del carrer nou. Un altra cosa es si jo comparteixo el contingut de l'intervenció de la regidora. Jo políticament mai hagués fet el mercadeig polític, de canviar una cosa per un altre, per a mi el conflicte del carrer nou es un, i el conflicte de l'aigua un altre.


La part més surrealista de l'actual situació no es el posicionament de l'Agrupació, que respecto però no comparteixo, si no que, per mi, el surrealisme polític es el d'ERC i el del PSC, polítics com la sra. Gassull o la del sr. Ripoll. que han defensat a capa i espasa que les obres del carrer nou eren "collonudes", "fotent" canya contra tots els detractors de l'obra, ara accepten, això sí, a canvi d'un bon contracte de l'aigua, que es digui que les obres del carrer nou són un desastre. Estem en un moment pervers de la política, aigua a canvi d'unes obres que es teníem que haver fet, senzillament be. Amb aquest fet, per mi ja queda clar definitivament, que en aquest govern el que menys mana es el mateix alcalde, i que el poder polític el continuen ostentant el sr. Ripoll (PSC) i la sra Gassull (ERC), per que en cas de que manés realment l'alcalde, ja els hagués destituït de manera fulminant.


Ah!, la foto del post on parlo del darrer ple, la va fer en Jordi Pla, li vaig agafar “prestada” del seu blog. La d'aquest post també l'he agafat del blog d'en Jordi Pla, sembla ser que també fa de “paparazzi” local.


Apa siau!