dilluns, de gener 28

El xecs d'en Zapatero



Zapatero ha centrat la seva campanya i precampanya a base de talonari, ja no parlo dels diners que es gastaran en el material de campanya, parlo dels compromisos en les seves polítiques socials. Ahir ens deia que ens "donarà" als treballadors i pensionistes un xec de 400 del IRPF. A aquest xec li tenim que afegir altres xecs que ja va anunciar anteriorment, i li haurem d'afegir futur xecs que ens vindran els propers dies abans del 9 de març.

Si tens un fill et donaran un xec de 2.500 euros... i després que?, aquest fill, que va néixer amb un xec sota el braç, disposarà d'una educació gratuïta (de veritat), tenim garanties que no serà educat sota la disciplina de cap religió, o ens els convertiran en talibans eclesiàstics i en hooligans de la familia suposadament tradicional, i assumint planament que a Catalunya no hi cap tothom?. I després d'estudiar, aquest nen, tindrà garanties de tindre accés al mon laboral, sense explotacions d'edat ni de sexe?, i l'accés a l'habitatge?, estarà resolt el problema de la vivenda?, li donarem també un xec provinent dels diners públics per que puguin pagar l'hipoteca o el lloguer de la vivenda, continuant enriquint als poderosos que acumulen vivendes per especular?, i quan estimi? i si no estima a la persona que marquen els cànons de la societat marcada per les jihads religioses?, s'haurà d'amagar?, tindrà als xecs que llavors donin els que manen?...

Radicalitat vol dir tallar un problema desde l'arrel, amb xecs, l'únic que es fa es continuar potenciant i recolzant l'enriquiment dels Pizarros i Durans Lleidas, dels bancs i de les caixes, dels que especulen a les borses... Calen polítiques valentes per erradicar que els rics continuïn sent més rics, em nego que la filla de l'Aznar i la Botella, tingui xecs per tindre fills, per tindre un habitatge, pels beneficis de l'IRPF. Per desgràcia les polítiques del PSOE ho faran realitat.