dijous, de gener 10

Le polítiques elitistes del PSC-PSOE



El PSC-PSOE del Camp de Tarragona es congratula de les inversions que ha rebut el territori aquest darrers anys per part de l'estat, resulta indignant que vulguin vendre un producte inexistent i irreal. Faig aquesta afirmació perquè considero que possiblement sí que el Camp de Tarragona hagi rebut fortes injeccions monetàries, però la pregunta es per fer què. En Joan Herrera al congrès dels Diputats ho va deixar clar a la Ministra que va de partía i no de doblà, l'AVE s'havia endut el 97 per cent de les inversions a Catalunya en matèria ferroviària, la resta, el 3 per cent, els regionals.


He de entendre que el PSOE es una organització d'esquerres, però si tenim que fer cas de les seves prioritzacions en matèria de la xarxa ferroviària, podriem dir que aquest partit a perdut l'essència del que es fer polítiques d'esquerres, agafant criteris polítics idèntics a les que defensen la gent del Partit Popular.


Per desgràcia el govern de l'estat ha apostat i prioritzat l'implantació d'un tren, l'AVE, que porta a la gent a Madrid en dues hores i mitja, i ha deixat de costat el veritable motor de la nostra economia, la xarxa ferroviària que ha de poder bellugar als milers i milers de ciutadans a les escoles, universitats, llocs de treball, a la CAP més proper, o potser a segellar la “cartilla” de l'atur. Des de ICV volem estar presents amb força al Congrés dels Diputats, per poder pressionar al govern de torn per que prioritzi les polítiques que realment afecten a la ciutadania.