dijous, de març 20

Altafulla, aigua i Muntanyans II


A Altafulla de moment no hi haurà moció de censura, AUPA, amb una regidora, va decidir en assemblea no recolzar la moció de censura. Malgrat tot, els problemes no queden aquí, i caldrà un esforç de consens en aquest municipi per buscar fórmules que permetin que Altafulla continuï treballant el seu propi futur.

El conflicte de l'aigua continua, aquesta setmana han sortit de l'armari convergent, personatges que ara s'oposen a les polítiques de l'aigua del govern de la Generalitat. Surten a la premsa intentant desmemoritzar a la ciutadania, que justament ells i el seu referent polític CIU, són els principals responsables de l'actual situació. Personatges que han aplaudit i recolzat el transvassament de l'Ebre, personatges que han recolzat l'urbanisme agressiu i violent contra el nostre territori. Un d'ells viu a la “superguai” urbanització de La Mora, barri de Tarragona, ubicat en territori baixgaienc. Un barri format per “xaletets” que rebenten la mitjana de consum per ciutadà, amb jardins i piscines. Desprès aquest CIUvergents, no tenen vergonya de sortir a la “palestra”, a dir coses que no se les creuen ni ells mateixos.

El Govern de la Generalitat s'equivoca amb les polítiques de l'aigua, si al costat no hi han polítiques que rectifiquin l'actual consum d'aigua, però haver d'aguantar a personatges com els que han sortit en els darrers dies, tampoc en tinc ganes. Que es quedin dins de l'armari convergent, quiets i calladets.

Per acabar, avui la gent de l'ABG tenim reunió d'urgència al Casal Númen Mestre, a les 20h, per preparar una acció de denúncia sobre l'actual situació de Muntanyans II.