diumenge, de març 2

Article publicat al Diari El Punt


El president de Noves Generacions menysprea el cap de llista d'ICV-EUiA Marino José Pérez diu que li desperta «repulsa visual» i el qualifica d'«indigent»


ÒSCAR MESEGUER. Tarragona


El president provincial de Noves Generacions a la demarcació de Tarragona, Marino José Pérez, ha penjat en el seu bloc un article d'allò més ofensiu contra el cap de llista d'ICV-EUiA, el torrenc Lluís Suñé, en què menysprea el dirigent de l'Alternativa Baix Gaià pel seu aspecte i li retreu que no hagi estat capaç de posar-se roba «mínimament decent» o «afaitar-se per sortir en la foto». «És un indigent?, és un okupa?», comença l'article el dirigent juvenil del PP per referir-se a una foto de Suñé.



L'article manté un to despectiu i impertinent, i l'autor fins i tot arriba a qüestionar implícitament, encara que ho faci de manera irònica, el sistema democràtic actual. «Veure la foto d'aquest indigent en els cartells del carrer més transitat de Tarragona em produeix, a més de repulsa visual, un sentiment de pena pel que estem deixant entrar en les institucions polítiques del nostre estat», reflexiona Pérez, que és president de Noves Generacions en l'àmbit del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre des de l'abril del 2005 i que va integrar la candidatura del PP a les eleccions municipals per Tarragona.


Pérez, entre altres perles, també qualifica ICV-IU d'opció que «representa el comunisme més recalcitrant», i demana que tots els candidats a ocupar un escó en les corts espanyoles tinguin com a mínim «un reconegut prestigi social». Acaba lamentant que primer s'hagin deixat entrar «terroristes» en les institucions i ara es faci el mateix amb «comunistes mal vestits».


El principal afectat per tots aquests comentaris, Suñé mateix, va reaccionar amb mesura, però va avisar que demanarà un gest contundent al PP. Va reclamar: «Es tracta d'una persona que no és demòcrata i que fa servir la democràcia per fer aquest discurs. Demanem al PP que l'expulsi.»