dimecres, de març 5

Respostes



Durant aquests dies hes repost a moltes entrevistes per la premsa, qui ets, que fas, que penses. Aquests dies he rebut un missatge que crec que són interessants els plantejaments que em fa, el reprodueixo textualment...


Es nota que ets una persona que vals per la política. Ets d'esquerres i independentista (com es pot veure amb la bandera que tens a la dreta). Llavors, deixa'm plantejar-te una pregunta...
Què fas militant a ICV-EUiA? No veus que aquest partit és el sumum de la hipocresia? Són una simple crossa del PSC, fins i tot diria que una marca blanca. Aproven totes les lleis dels socialistes, que d'esquerres en tenen ben poc, aproven els pressupostos, en fi...
I a més ets independentista, sabent que la postura oficial d'IC en aquest tema n'és contraria. Noi, no hi ha qui t'entengui.


Si et presentessis per ERC, per la CUP, o per algun altre partit et votaria sense dubtar-ho, però a estant a IC? NO. I com jo pensa molta gent.


Salutacions cordials.



No milito ni a ICV ni a EUiA, soc militant i membre de la direcció Nacional de l'Entesa pel Progrés Municipal (EPM).Organització política que compta actualment amb 14 assemblees territorials, amb 150 regidores i regidors i amb 14 alcaldies. Ideològicament, EPM aposta per la lluita municipalista, d'esquerres, catalanista i ecologista. Des de l'àmbit nacional hem estat els impulsors de la campanya http://www.decidim.cat/ , una campanya que ha de servir per aglutinar a tots els regidors i regidores dels Països Catalans, siguin del partit que siguin, per assolir l'objectiu d'un referendum que permeti al poble català decidir lliurement el seu futur, prop de 800 càrrecs electes han signat el manifest inicial. Aviat es convocarà la primera Assemblea Nacional de Càrrecs Electes pel Dret a Decidir, per poder crear una “udalbitza” a la catalana. Així doncs, vull reflectir que el compromís amb el nostre país es real.


Respecte a ICV, he de dir que aposta pel dret a decidir del poble català, a més penso que els partits polítics no som ningú per dir al poble que es el que ha de ser, ha de ser el poble que digui als partits i al món el que vol ser. Dir que ICV es diversa en el pensament, tothom té clar que el poble ha de decidir, però mentre això no passa, la gent té que garantir la supervivència del dia a dia en un país regit pel capitalisme més agressiu. Pensionistes, treballadors, estudiants, aturats, els drets de la dona, les llibertats sexuals, l'inmigració, el preu de l'habitatge, l'enriquiment dels rics, l'explotació del poble amb sous baixos... la gent, el poble no pot esperar a que vingui l'independència, mentre la pobresa està pels nostres carrers. Cal garantir polítiques d'esquerres per la gent, i cal organitzar-se, paral·lelament, tots junts, per assolir les llibertats dels territoris catalans.


Respecte a ERC, organització que em mereix un fort respecte, i que m'uneix amistat amb molts militats i votants, crec que el plantejament que ens fa, no soluciona el dia a dia de la ciutadania, posen l'horitzó de l'independència com a solució a tots el problemes, i jo penso que l'independència del nostre país ha de ser per fer justícia històrica a un poble, el català, que ha tingut que sufrir l'humiliació i l'agressió de l'Espanya unionista.

ERC del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre porta al seu programa electoral, les mateixes propostes, en materia d'infraestructures, que el sector econòmic i que el PP, PSC i CIU. Carreteres i infraestructures imposades per la necessitat dels que ja guanyen masses diners, Port Aventura, el Port de Tarragona, l'Aeroport, les químiques, en canvi el poble, la gent, està fins el nassos de les imposicions dels rics, estan farts que ningú els hi pregunti que els hi fa falta.


L'ERC de la demarcació proposa portar l'AVE de Tarragona a València, un cop més pensant en el senyorets de corbata, que representen a les químiques, als expansionistes urbanístics... Buf, m'enrotllo massa, conclusions, tots tenim incoherències, jo el primer, però em trobo molt a gust amb la gent de la coalició del meu territori, pels seus valors, pel seu treball i pel seu compromís en defensa de la terra.


Camarada, visca la terra lliure!