dimarts, de març 4

Revista Cambrils - Diari digital


Lluís Suñé (ICV): "Demanem el vot per ICV per combatre la dreta espanyolista del PP i la deficient gestió que s'ha fet al Camp de Tarragona"


Berta Ruiz


Hortènsia Grau, Lluís Suñé i Salvador Matas, en l'acte d'ICV-EUiA ahir al vespreEl candidat d'ICV-EUia per Tarragona al Congrés dels Diputats en aquestes properes eleccions generals –Lluís Suñé– va estar ahir al vespre a Cambrils per tal d'explicar les principals propostes i prioritats que es duen des del partit a aquests propers comicis.


La xerrada va fer-se a la seu d'ICV de Cambrils –situada al carrer de les Creus– i va comptar amb la presència del regidor de l'Ajuntament de Cambrils –Salvador Matas–, la directora dels Serveis Territorials d'Interior, Relacions Institucionals i Participació de Tarragona –Hortènsia Grau–, així com d'altres membres de la formació i simpatitzants del partit.


Invertir en una xarxa ferroviària digna


Moments abans de la seva intervenció, Lluís Suñé atenia als mitjans de comunicació i en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital comentava les principals propostes d'ICV-EUiA. En primer lloc, Suñé va destacar la voluntat de fer política "dirigida directament a les persones", perquè segons va manifestar, "els partits polítics s'han preocupat durant aquests anys al Camp de Tarragona, sobretot a beneficiar el sector econòmic. En canvi, sobre temes com la mobilitat, el transport públic, una xarxa ferroviària digna, uns sous dignes, unes pensions dignes, tothom ha parlat, però ningú ha fet".


El candidat d'ICV-EUiA va avançar que la gran proposta del partit per Tarragona, "és que els propers anys s'inverteixi en una xarxa ferroviària digna. La resta de partits polítics continuen insistint en fer carreteres, unes carreteres proposades pel sector econòmic, i ens falta la veu de la ciutadania. Nosaltres volem que en els propers quatre anys, el sector econòmic proposi però que la ciutadania també proposi, i ens sorgeixi el full de ruta de la planificació territorial. Avui tenim desplanificació, tenim trinxament de territori, tenim dependència d'economies agressives com és l'urbanisme, tenim deficiències en matèria d'aigua i també tenim deficiències energètiques". Segons Suñé, "a ICV tenim iniciatives molt concretes, en un programa de 280 pàgines, que està al servei dels ciutadans per poder convènce'ls que la nostra rebel·lia i la nostra actitud a Madrid pot ser eficient els propers quatre anys".


Bones perspectives


Pel que fa a les perspectives que des de la formació es tenen de cara a les eleccions generals del proper diumenge, Lluís Suñé es va mostra optimista i va manifestar que, "a mesura que han anat passant els dies hem vist enquestes que diuen que estem creixent electoralment". A banda, segons va comentar Suñé sobre aquesta campanya electoral, "ens trobem amb una ERC que intenta desmobilitzar el vot cap a ICV –perquè diuen que ells són els catalans de veritat–, tenim un PSC que ens parla de la Catalunya màgica i del Camp de Tarragona màgic, però que sembla que no té les coses tan fàcils i sobretot un PP, que a través del seu president de Nuevas Generaciones ha fet un article aquesta setmana carregant contra el candidat de la coalició, dient que és un indigent, i que els indigents i els okupes, no podem estar al Congrés".


Finalment, Lluís Suñé va demanar a la ciutadania que, "d'una manera massiva vingui a votar la nostra opció, per combatre la dreta espanyolista del Partit Popular i per un altre costat, per combatre la deficient gestió que han fet la resta de partits polítics cap al Camp de Tarragona".