dilluns, de març 17

El PSC de d'Altafulla pactarà amb el PP una moció de censura, amb el suport d'un regidor trànsfuga de l'ABG


El tema del PSC-PSOE ja es de psiquiatria pura, durant mesos a les eleccions estatals, han “matxacat” el cervell als ciutadans dient el pitjor del Partit Popular, que si es la dreta rància, que si són transvassistes, que van en contra de l'estatut, en contra de Catalunya... en canvi quan es juguen la poltrona a nivell municipal les coses canvien, llavors el regidor del PP local es bona persona, no sembla del PP, es una persona vinculada al poble... Llavors sorgeixen excuses per poder sumar per escalfar una cadira, ja ho van fer fa pocs mesos a Roda de Berà, el PP gestiona l'alcaldia gràcies als regidors socialistes.


El PSC es el partit del doble, triple i quàdruple discurs, es el partit que més fàcilment renuncia a tot allò que predica per obtenir el poder, fent que la democràcia cada dia es podreixi més i més.No es el primer cas, ni el darrer, que el PSC-PSOE, ens demostrarà que les regles de joc democràtic no serveixen per res, o en tot cas serveixen per saltar-les. El PSC-PSOE es un partit tant de dretes com el PP, tant sols es diferencien per les sigles, espero que el que passarà a Altafulla, i el que està passant arreu del país, faci obrir el ulls definitivament a ICV, per tindre clar que avui, el PSC-PSOE no es garantia de governs d'esquerres.


L'actitud del PSC altafullenc, tanca definitivament les portes a l'ABG de Torredembarra per negociar cap tipus de possible pacte amb l'actual govern en minoria (PSC-ERC-GIT).