dilluns, de març 3

Publicat al TarragonaDigital.cat




La baixesa i misèria humana del president provincial de las Nuevas Generaciones del PP a Tarragona, Marino José Pérez és indiscutible i ha quedat abastament demostrada a l'insultar i desqualificar al dirigent d'Alternativa-Baix Gaià, Lluís Suñé, simplement pel seu aspecte físic i per com va vestit.


Que finet i cursi que és aquest noi pepero. Marino José Pérez tira en cara a Lluís Suñé amb menyspreu que no hagi estat capaç de posar-se roba minimament decent i afaitar-se per sortir a una foto, i afegeix "és un indigent?, és un okupa?".


Quanta misèria humana i cultural destil.la aquest noi de Nuevas Generaciones, i com s'ha de ser de rastrer per atacar a un contrincant polític en època d'eleccions simplement amb uns arguments tan pobres i intrascendents de com va vestit un cap de llista en aquest cas d'ICV-EUiA.


Si aquests són els arguments que durant els cinc dies de campanya electoral que queden han d'utilitzar els de las Nuevas Generaciones de Tarragona, que continuin perquè ells mateixos, tots solets, es desqualifiquen i demostren a la opinió pública qui són i com són de classistes entre altres coses.


Jo els hi aplicaria aquella dita: molt fi el drap de cuina.