dilluns, de març 10

El PSOE aglutina el vot a Euskadi i Catalunya, per aturar el PP



Un cop més el vot útil ha tingut efectes devastadors, aquest cop encara més. El vot nacionalista i d'esquerres ha marxat al PSOE per aturar la dreta rància espanyola. Ara venen temps de reflexions, tampoc vull responsabilitzar únicament al vot útil els resultats d'ICV-EUiA, també caldrà valorar i fer autocrítica.



Quan vaig iniciar el camí de la campanya electoral era conscient que aquestes eleccions eren perilloses, i que corríem el risc de ser escombrats electoralment. Malgrat tot hem fet una campanya sense cap tipus de complexes ni de pressió, la premsa ens ha tractat de manera exquisida, exceptuant el Diari de Tarragona, un mes abans ens assabentem que la direcció empresarial decidia que ICV-EUiA no existiria en tota la campanya, la decisió es va reflectir en tant sols dos notícies que van sortir durant els 15 dies de campanya. Insisteixo, la resta de premsa ens ha fet un tractament genial, des d'aquí us dono les gràcies.



Un dels objectius d'aquestes eleccions, conscients que mai havíem aconseguit el diputat com a ICV, era consolidar i engrescar a la gent d'ICV de les EPM i d'EUiA, per treballar per la consolidació definitiva de la coalició a les Terres de l'Ebre i al Camp de Tarragona, i el cert és que amb el treball d'un bon equip de col.laboradors, hem assolit part d'aquest objectiu. Gent nova, il.lusions renovades, són algunes de les petites grans victòries que he obtingut aquest mesos anant a contracorrent.



A tots els militants, amics i votants us animo a treballar amb força en aquesta nova etapa d'ICV i de les EPM, hi ha horitzons com les autonòmiques i les municipals, que haurem d'afrontar amb força i il.lusió, us demano que continueu combatius i rebels davant del sistema, un sistema que retalla llibertats, ahir vam comprovar com les gasten els que controlen el sistema, destrossant la llibertat d'expressió prohibint les taules de la Plataforma pel Dret a Decidir. Acabo amb agraïments, a totes, a tots, els que, malgrat la bipolarització, heu confiat amb el projecte, i com no, també agraïments especials a tots aquells que heu posat tot tipus de dificultats per consolidar el projecte polític.


Caminem cap a una dictadura democràtica, on els partits recolzats per els sectors que controlen el mercat econòmic, seran els únics que existiran, la resta haurem de passar a la resistència des del carrer. En fi, ara sí, acabo amb un dels molts missatges que he rebut aquestes darreres hores:


Si lluites pots perdre, si no lluites estàs perdut... Salut i sort en el futur!



El futur es nostre!



La lluita continua!