dimarts, de març 25

Inauguració d'un pas soterrat



Dissabte es va inaugurar el pas soterrat que uneix la Marítima Nord amb el Pla Parcial Muntanyans II. L'obra feta per VICSAN, i pagada per l'empresa que desenvolupa el Pla Parcial, es un dels compromisos adquirits per el PSC amb l'Associació de Veïns de la Marítima Nord. Aquest fet, des de l'ABG, tot el que sigui garantir vides humanes, el celebrem. Malgrat tot, el considerem un pas endavant més per destruir la zona.


La inauguració no estava anunciada enlloc, tant sols eren coneixedors els socis de l'esmentada associació, no hi havia cartells en tot el poble, o potser la Marítima ja no es Torredembarra?. De fet aquest barri, ja té la seva pròpia Festa Major, i quan un barri ja té Festa Major, vol dir que aviat tindrà una església i també un sant o una santa a qui venerar, que no es el mateix que berenar. Uns quants estàvem per recordar els incompliments per part de les administracions en el tema Muntanyans II, erem els bitxos "raros", els de la torre, la resta, socis de l'associació i regidors d'ERC, Agrupació, CIU, PP i PSC. L'entrada al pas soterrat estava presidida per dues super senyeres de plàstic arrugat, que delataven que eren les utilitzades en els actes electorals dels super optimistes del PSC. Tant sols faltava en ZP, en versió pantalla plana, donant la bendició, que Vegas de Guadaira i VICSAN haguessin fet tant meravellós pas soterrat per la destrucció definitiva de Muntanyans.


La Marítima Nord serà un dels barris més afectats per l'urbanització Muntanyans II, els informes així ho diuen. La Marítima Nord patirà les acumulacions d'aigua, provinents del Torrent d'en Gibert, ja que l'aigua que fins ara tenia una sortida, ara es trobarà 550 habitatges. De moment les festes de cap de setmana són molt agradables, espero que quan hagi inundacions als carrers i baixos de les cases, quan algun cotxe sigui emportat per les riuades, tant sols espero, que llavors penseu, que hi havien unes persones i uns informes que ja ho deien, que el Pla Muntanyans II es un greu error.