dimarts, de març 4

El somni de l'esquerra





Aquests dies d'intensitat política em resulta difícil trobar un moment per escriure, ara el tinc. Estic a Torredembarra esperant l'hora per anar al mercat del meu poble, Torredembarra. Aquests dies han passat coses, ERC de la demarcació demana la desmobilització dels votants d'ICV-EUiA, el PSC-PSOE va a la desesperada per garantir el que diuen les enquestes, que està a les portes de la majoria absoluta i el PP, que a través del President de Nuevas Generaciones de la “provincia” de Tarragona, m'insulta a través del seu bloc. Posteriorment l'obliguen a demanar disculpes, argumentant que l'únic error que ha fet es dir públicament el que pensa, i segons ell, en política no es pot fer. Això que comento son indicadors que diuen que el discurs d'ICV-EUiA, està entrant amb força a la societat de la demarcació.


El dissabte en Joan Herrera, deia, davant de 2.000 persones, que calia recuperar el somni de l'esquerra, i això es el que estem fent la gent de la coalició, transmetre els nostres somnis, els volem fer realitat, volem que les desigualtats deixin d'existir, volem ser una organització que no estigui supeditada als interessos del sector econòmic, volem ser l'altaveu dels territoris, de la gent, dels avis i avies, dels joves, dels autònoms, del treballadors... Volem recuperar l'orgull de ser la gent del Camp, la gent de les Terres de l'Ebre, de ser catalans, d'uns Països Catalans que treballin conjuntament i solidàriament, per arribar a una democràcia realment participativa, i sobretot, una democràcia que no entri en l'actual hipocresia d'il·legalitzar la veu política del 20% de bascos.


Acabo donant les gràcies per els suports que he rebut durant aquests dies, degut als insults del dirigent de Nuevas Generaciones, gràcies especials per les persones que sou del Partit Popular, en especial pel company i amic en José Oviedo, regidor del PP a Torredembarra, que malgrat estar a les antípodes dels meus pensaments, es un “tio” honest, i bon regidor.


Apa, la lluita continua!